ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κηφισιά-Βόλος: Καταγγελία Τετέι για ρατσιστική συμπεριφορά - «Με είπαν μαϊμού»

Κηφισιά-Βόλος: Καταγγελία Τετέι για ρατσιστική συμπεριφορά - «Με είπαν μαϊμού»

Ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς κατήγγειλε πως απ’ τον πάγκο του Βόλου τον αποκάλεσαν «μαϊμού» κάτι που τον ενόχλησε έντονα – «Με πείραξε πάρα πολύ».

Ο Ανδρέας Τετέι κατάγεται από την Γκάνα, ενώ έχει και ρίζες απ’ τη Σιέρα Λεόνε. Ο νεαρός επιθετικός όμως, γεννήθηκε στην Ελλάδα και έχει πάρει την ελληνική ιθαγένεια. Ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, μετά τον αγώνα με τον Βόλο, προχώρησε σε σοβαρή καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντί του απ’ τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Όπως είπε άκουσε καλά πως τον αποκάλεσαν «μαϊμού» κατά τη διάρκεια του ματς, κάτι που τον ενόχλησε υπερβολικά όπως είναι φυσιολογικό.

Αναλυτικά η καταγγελία του Τετέι:

«Πριν απαντήσω σε αυτό το ερώτημα, θα ήθελα να πω για κάτι που άκουσα απ’ τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας και δε μ’ άρεσε. Προσπαθούμε τόσο καιρό να το αλλάξουμε στην κοινωνία, όλα αυτά τα πράγματα. Κάποιος με αποκάλεσε μαϊμού. Ήταν κάτι που είχα πολύ καιρό να ακούσω. Στα προηγούμενα χρόνια το έχω ξανακούσει. Η αλήθεια είναι πως με πείραξε πάρα πολύ. Γι’ αυτό πήγα και στον διαιτητή κάποια στιγμή, γιατί την άκουσα πολύ καλά τη λέξη. Με πείραξε πάρα πολύ, με ενόχλησε».