ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Με τον αμφίβολο Κωνσταντέλια η αποστολή για το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Με τον αμφίβολο Κωνσταντέλια η αποστολή για το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ταλαιπωρείται ακόμη από ίωση, δεν προπονήθηκε, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Τούμπας (14/2, 19:30).

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δουλεύει στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Σχετικές ειδήσεις