ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιλιάν Εμπαπέ: Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαιώνει τη «βόμβα» της αποχώρησής του

Κιλιάν Εμπαπέ: Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαιώνει τη «βόμβα» της αποχώρησής του

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαιώνει την απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον σύλλογο. 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ, με την Παρί Σεν Ζερμέν να επιβεβαιώνει ότι ο Γάλλος φορ την ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η γαλλική ομάδα αναφέρει σε δήλωσή της προς τα ΜΜΕ:

«Ο σύλλογος επιβεβαιώνει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει κοινοποιήσει την απόφασή του να φύγει από την Παρί στο τέλος της σεζόν 2023-2024. Οι όροι της αποχώρησης δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί».

Νωρίτερα, το Athletic ανέφερε ότι ο Γάλλος σταρ κοινοποίησε στη διοίκηση των Παριζιάνων ότι δεν θα συνεχίσει με την ομάδα, αλλά θα φύγει το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό η «Parisien» είχε αποκαλύψει πως ο Εμπαπέ θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αυτή είναι η επιθυμία του.

Τον τελευταίο καιρό, όμως, ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για ομάδες της Premier League που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Συγκεκριμένα τη Λίβερπουλ αλλά και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αγγλικές ομάδες που φυσικά έχουν τεράστια οικονομική δυνατότητα ακόμη και για μεταγραφές τέτοιου επιπέδου.

Φυσικά για τον Φλορεντίνο Πέρεθ ο Εμπαπέ είναι διακαής πόθος. Οπότε αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει το ξεκάθαρο φαβορί. Το πρώτο βήμα είναι πως ο Γάλλος σούπερ σταρ πήρε απόφαση να φύγει απ’ τη χώρα του και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σχετικές ειδήσεις