ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιλιάν Εμπαπέ: Ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως φεύγει!

Κιλιάν Εμπαπέ: Ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως φεύγει!

Σύμφωνα με το έγκυρο «RMC» ο Κιλιάν Εμπαπέ ενημέρωσε τους συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν πως αποχωρεί απ’ την ομάδα το καλοκαίρι.

Οι εξελίξεις στο θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ είναι συνεχείς τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με το «RMC» μάλιστα, ο Γάλλος σούπερ σταρ το πρωί της Παρασκευής (16/2) ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν πως διανύει τους τελευταίους του μήνες στο κλαμπ.

Συγκεκριμένα πριν την έναρξη της προπόνησης τους μάζεψε και τους ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι αποχωρεί. Κίνηση που θεώρησε σωστό να κάνει, επειδή ήδη τα ΜΜΕ φιλοξενούν πολλές ειδήσεις αναφορικά με την οριστική του απόφαση να μην ανανεώσει με την ομάδα απ’ το Παρίσι, την οποία γνωστοποίησε φυσικά και στη διοίκηση των Παριζιάνων. Είδηση που επιβεβαίωσε το ίδιο το κλαμπ.

Πλέον μοιάζει τυπική η αναμονή για την ανακοίνωση της επόμενης ομάδας του Εμπαπέ. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι το τεράστιο και ακλόνητο φαβορί για να κάνει δικό της τον 25χρονο που δικαίως θεωρείται αυτή τη στιγμή ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη.