ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ατρόμητος - Άρης 0-2: «Άλωσε» το Περιστέρι και «σφράγισε» την εξάδα

Super League, Ατρόμητος - Άρης 0-2: «Άλωσε» το Περιστέρι και «σφράγισε» την εξάδα

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι, επικρατώντας με 2-0 του Ατρόμητου, σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Με τους Λορέν Μορόν (33’πέν) και Βλάντιμιρ Νταρίντα (90’+4’) να σκοράρουν σε κάθε ημίχρονο οι «κίτρινοι» πήραν τους τρεις βαθμούς και ουσιαστικά εξασφάλισαν και τυπικά τη συμμετοχή τους στα φετινά Play Offs.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος απομακρύνθηκε οριστικά από τη μάχη της πρώτης εξάδας, καθώς μετά το εντυπωσιακό σερί του Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του, πλέον μετρά πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα.

Στο 30' έγινε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος βγήκε υποδειγματικά στην αντεπίθεση, με τον Χουλιάν Κουέστα να λέει με εντυπωσιακό τρόπο «όχι» στον Αντρέας Κουέν. Αντί για κόρνερ, όμως, ο διαιτητής Κωνσταντίνος Τσέτσιλας έκανε on field review, έπειτα από επισήμανση των Ευάγγελου Μανούχου και Ιωάννη Καραγκιζόπουλου στο VAR, για χέρι του Κουέν σε προσπάθεια του Γιακούμπ Μπράμπετς λίγο νωρίτερα.

Πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1 στο 33’ ο Μορόν, φτάνοντας τα 12 γκολ στη Super League.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε ρυθμό και φάσεις, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με δεύτερο γκολ, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η σέντρα-σουτ του Άλβαρο Ζαμόρα σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Νταρίντα να αντιδρά πιο γρήγορα από όλους και να κάνει το τελικό 0-2.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς)

Κίτρινες: Καμαρά, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ρομπάιγ – Βέλεθ, Μάνου Γκαρθία, Σαβέριο, Νταρίντα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Καμαρά, Ρομπάιγ (73’ Γιουμπιτάνα), Έρλινγκμαρκ (56’ Βαλένσια), Κουέν (84’ Βέργος), Αντζιέλσκι, Κούντε.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φεράρι, Μάνου Γκαρθία (63’ Βερστράτε), Μπένετ (46’ Σαβέριο), Μπράμπετς, Νταρίντα, Μοντόγια, Βέλεθ (83’ Ντουκουρέ), Μορόν (70’ Ανσαριφάρντ), Ρόουζ, Σουλεϊμάνοφ (83’ Ζαμόρα).