ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Με Ιωαννίδη οι «πράσινοι» - Εκτός Τζούρισιτς, Χουάνκαρ και Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Με Ιωαννίδη οι «πράσινοι» - Εκτός Τζούρισιτς, Χουάνκαρ και Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Φατίχ Τερίμ δεν ανακοίνωσε αποστολή για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, περιμένοντας την απόφαση για τον Τάσο Μπακασέτα. Στο Κορωπί και ο Γιάννης Αλαφούζος

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη (20/2) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (21/2, 19:00).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, fun game και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Ατομικό ακολούθησε ο Τζούριτσιτς και θεραπεία οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τον αυριανό αγώνα της Λεωφόρου.

Δεδομένα εκτός είναι και ο Ρουμπέν Πέρεθ που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι της Τούμπας και θα εκτίσει την ποινή του στη ρεβάνς.

Αντίθετα, ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε για μια ακόμα μέρα κανονικά και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση με τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν ανακοίνωσε αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση, περιμένοντας και την εκδίκαση στην έφεση για την τιμωρία του Τάσου Μπακασέτα, για να δει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το σπουδαίο ματς.

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού βρέθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος θέλησε με αυτό τον τρόπο να δείξει σε προπονητή και παίκτες πως είναι δίπλα τους, πριν από αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις