ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τρεις επικές προκρίσεις φέτος στα πέναλτι με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες (vid)

Παναθηναϊκός: Τρεις επικές προκρίσεις φέτος στα πέναλτι με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες (vid)
Intime

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Το Τριφύλλι έχει πάρει τρεις προκρίσεις στα πέναλτι τη φετινή σεζόν, έχοντας κάτω από την εστία του τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες.

Απίθανος αγώνας έγινε στη Λεωφόρο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τελικά μια επική πρόκριση, στη διαδικασία των πέναλτι με μεγάλο ήρωα τον Ντραγκόφσκι!

Ο Πολωνός τερματοφύλακας έπιασε τρία πέναλτι, το καθένα από τα οποία έδινε πρόκριση στον ΠΑΟΚ. Ο Σαμάτα ήταν ο μοιραίος ποδοσφαιριστής για τους φιλοξενούμενους καθώς έστειλε άουτ το τελευταίο πέναλτι, με το Τριφύλλι να παίρνει την πρόκριση και τη Λεωφόρο να... παίρνει φωτιά.

Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ είχε στείλει το ματς στην παράταση με γκολ του Ζίβκοβιτς, ο Κεντζιόρα τον έφερε αγκαλιά με την πρόκριση κάνοντας το 0-2 στον έξτρα χρόνια, αλλά στην τελευταία φάση της παράτασης ο Λημνιός σκόραρε κι έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι.

Μάλιστα, οι πράσινοι έχουν φέτος τρεις προκρίσεις στη διαδικασία των πέναλτι και μάλιστα με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες. Πρώτη, η πρόκριση επί της Μαρσέιγ με 5-3 στα πέναλτι για τα προκριματικά του Champions League, με τον Μπρινιόλι να είναι κάτω από την εστία.

Η δεύτερη ήταν στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους πράσινους να επικρατούν 7-6, με τον Γιούρι Λοντίγκιν να είναι κάτω από τα δοκάρια και να γίνεται ήρωας για τον Παναθηναϊκό.

Και η τρίτη ήρθε κόντρα στον ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης στη Λεωφόρο, με τον Ντραγκόφσκι να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Κοινός παρονομαστής; Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Γιώργος Μουντάκης, ο οποίος όλοι λένε τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που κάνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο: