ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «Το γήπεδο το έκλεισαν οι κροτίδες, όχι η ΔΕΑΒ» - Όσα δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης

ΠΑΟΚ
Intime News

ΠΑΟΚ: Ο Γιάννης Βρούτσης μίλησε για την τιμωρία του «Δικεφάλου του Βορρά» με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Η ΔΕΑΒ επέβαλε τη συγκεκριμένη ποινή λόγω ρίψης κροτίδων, με την αντίδραση του ΠΑΟΚ να είναι έντονη.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ANT1, όπου μίλησε για τα νέα μέτρα της κυβέρνηση κατά την οπαδικής βίας. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε και στην τιμωρία της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά όσα είπε:

«Σέβομαι, τιμώ και σηκώνω ψηλά την εικόνα του ΠΑΟΚ, είναι μια ιστορική, μοναδική ομάδα, που έχει γράψει ιστορία και θα γράψει ιστορία. Δεν το έκλεισε το γήπεδο του ΠΑΟΚ η ΔΕΑΒ, το έκλεισαν οι κροτίδες. Έπεσαν τρεις κροτίδες, ο νόμος είναι σαφής, η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι συγκεκριμένη. Η Αστυνομία και ο παρατηρητής έκαναν φύλλα ελέγχου, στα οποία περιγράφουν πως έπεσαν τρεις κροτίδες και αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να απομονώσουμε και να θέσουμε στο περιθώριο αυτά τα στοιχεία. Tα τέσσερα παιδιά, Φιλόπουλος, Λυγγερίδης, Κατσούρης, Καμπανός, σκοτώθηκαν έξω από τα γήπεδα, λόγω παραβατικής συμπεριφοράς και φανατισμού που καλλιέργησαν άτομα μέσα στα γήπεδα. Εκεί εκκολάπτεται η βία».

Ο Γιάννης Βρούτσης μιλώντας για τις κάμερες που θα μπουν στα γήπεδα, ανέφερε ότι θα φτάνουν μέχρι και την είσοδο των αποδυτηρίων.

Σχετικές ειδήσεις