ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Πανσερραϊκός-Ατρόμητος 0-0: Θα ξεχαστεί γρήγορα…

Super League, Πανσερραϊκός-Ατρόμητος 0-0: Θα ξεχαστεί γρήγορα…

Super League: Δύο ομάδες χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Πανσερραϊκός και ο Ατρόμητος κι αυτό φάνηκε στο παιχνίδι τους όπου έληξε στο απόλυτο μηδέν (0-0).

Ο βαθμολογικός πίνακας δείχνει τον Πανσερραϊκό και τον Ατρόμητο σε θέσεις και σε ρόλο που δεν τους δίνει ιδιαίτερο κίνητρο για τη συνέχεια. Αυτό κατά κάποιο τρόπο φάνηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι. Το 0-0 ουσιαστικά φανερώνει όσα έγιναν στο γήπεδο των Σερρών, με τους γηπεδούχους να είναι λίγο πιο δραστήριοι, αλλά μέχρι εκεί.

Το ματς ολοκληρώθηκε ουσιαστικά χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία κι αυτό τα λέει όλα. Έτσι οι δύο ομάδες ανέβηκαν στους 24 βαθμούς και είναι στην 8η θέση.

Η αναμέτρηση άρχισε με σημαντική δυσκολία στη δημιουργία φάσεων για τις δύο ομάδες. Μόνο κάποιες απόπειρες που θα έπρεπε να έχουν καλύτερη δημιουργία για να γίνουν απειλητικές. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο πιεστικοί, όμως χωρίς ουσία στις προσπάθειές τους.

Ο Ουάρντα με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 26’ έστειλε άουτ την μπάλα. Ο Αιγύπτιος στο 37’ προσπάθησε να απειλήσει με μακρινό σουτ, αλλά και πάλι η κατάληξη ήταν άουτ. Το ίδιο αποτέλεσμα είχε ένα λεπτό μετά η προσπάθεια του Χατζηστραβού.

Το πρώτο μέρος οδηγήθηκε στην ανάπαυλα χωρίς τη μεγάλη φάση και τους γηπεδούχους να έχουν τα ηνία. Τα σουτ των Τομάς και Στάικου δεν είχαν αποτέλεσμα μέχρι το 55’, στις πρώτες δύο φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 63’ με το σουτ του Κούεν να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Χοβάν που έδιωξε σε κόρνερ. Το σουτ του Γούλερι λίγο πριν το τελευταίο 20λεπτο, κόντραρε και δεν απείλησε.

Ο Γκονζάλες σούταρε εντός περιοχής στο 78’, αλλά δεν ανησύχησε τον Χοβάν. Το ίδιο έγινε ένα λεπτό μετά, όταν ο Τσιντώτας μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά του Άλεξιτς.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 86’ με τον Γούλερι να προλαβαίνει τον Τσιντώτα, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 90’ ο Άλεξιτς πήρε την κεφαλιά, με την κόντρα να στέλνει την μπάλα κόρνερ.

Μέχρι το τέλος και των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, χωρίς να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο στους φιλάθλους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άλεξιτς, Χατζηστραβός, Θυμιάνης - Κεσχρίντα, Βαλένσια, Ντε Μποκ, Βρακάς

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Ντανκερλούι, Στάικος (84΄ Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (84΄ Σοφιανός), Τόμας (64΄ Γούλερι), Ουάρντα, Άλεξιτς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Φριτζόνσον (60΄ Έντερ), Κούντε, Κούεν (73΄ Βρακάς), Ρομπάιγ (60΄ Βαλένσια), Αντζιέλσκι (73΄ Βέργος)