ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφική αποκάλυψη Βόκολου: «Ο Τσιλούλης έχει υπογράψει στην ΑΕΚ»!

Μεταγραφική αποκάλυψη Βόκολου: «Ο Τσιλούλης έχει υπογράψει στην ΑΕΚ»!

Ο προπονητής της Λαμίας έκανε γνωστό πως ο Σωτήρης Τσιλούλης έμεινε εκτός αποστολής επειδή γνωστοποίησε πως έχει υπογράψει στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα απ’ τη Λαμία με 3-1, όμως οι τρεις βαθμοί δεν είναι οι μόνοι που παίρνει απ’ την πόλη της Φθιώτιδας. Ο Λεωνίδας Βόκολος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ρωτήθηκε αναφορικά με τη μη χρησιμοποίηση του Σωτήρη Τσιλούλη. Ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε πως άφησε εκτός αποστολής τον παίκτη, γιατί έχει υπογράψει στην Ένωση!

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Τσιλούλης τον ενημέρωσε μία μέρα πριν το ματς, πως έχει υπογράψει προσύμφωνο με τους «κιτρινόμαυρους».

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Ο Τσιλούλης με ενημέρωσε μια μέρα πριν ότι έχει υπογράψει με την ΑΕΚ, έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ΑΕΚ. Για ευνόητους λόγους δεν θα μπορούσε να είναι στην αποστολή».

O 29χρονος εξτρέμ μετρά φέτος 21 συμμετοχές στην Super League, με 5 γκολ και 2 ασίστ. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Απόλλωνα Λάρισας, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Πανιώνιο. Συνολικά με τη Λαμία έχει 59 συμμετοχές, 9 γκολ και 4 ασίστ.

Η είδηση επιβεβαιώνεται και ο Τσιλούλης θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ απ' το καλοκαίρι, με την Ένωση να προχωρά σε συζητήσεις με τον παίκτη ενημερώνοντας τη Λαμία τον προηγούμενο μήνα. Όπως και είχε δικαίωμα.