ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 2-2: Ο Μπάκιτς «πάγωσε» τους «Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ Super League
EUROKINISSI

Super League: Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε 2-0, αλλά ο Μπάκιτς με δύο τέρματα επέτρεψε στον ΟΦΗ να φύγει με το «Χ» από τους «Ζωσιμάδες», στερώντας δύο πολύτιμους βαθμούς από τους γηπεδούχους.

Τεράστια ευκαιρία για να πάρουν ένα σημαντικό «τρίποντο» έχασαν οι γηπεδούχοι στη μάχη που δίνουν για παραμονή στη «μεγάλη» κατηγορία.

Ο ΠΑΣ, έχοντας για πρώτη φορά τον κόσμο στο πλευρό του, μπήκε φουριόζος στο ματς και σημείωσε δύο τέρματα σε διάστημα 11 λεπτών. Συγκεκριμένα, ο Ροσέρο άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, ενώ ο Κόντε διπλασίασε τα τέρματα στο 20’.

Η ομάδα των Ιωαννίνων, όμως, υπολόγιζε δίχως τον Μπάκιτς, ο οποίος σκόραρε δύο φορές μετά την ανάπαυλα κι επέτρεψε στον ΟΦΗ να φύγει με τον βαθμό από τους «Ζωσιμάδες».

Οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατοχή και μολονότι δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, εκμεταλλεύτηκαν τις στιγμές τους. Ο Μπάκιτς ισοφάρισε με σουτ έξω από την περιοχή στο 68’, ενώ στο 83’ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που δόθηκε για χέρι του Μπάλαν εντός περιοχής.

Με αυτό τον τρόπο στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έπιασε στη βαθμολογία τον Βόλο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Κατοίκος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λιάσος, Κόντε, Ριένστρα, Τζίνο - Τοράλ, Βούρος
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος (87΄ Λεό Μπατίστ), Ριένστρα (77΄ Καραχάλιος), Τσίνο, Οσέι Τούτου (90΄+2 Ροζάλες), Κόντε (77΄ Μπάλαν), Ροσέρο (86΄ Κάαν).
ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Μαρινάκης (46΄ Λουκάο), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγέγκος (63΄ Μεγιάδο), Μπάκιτς, Μπάκου, Τοράλ (69΄ Νέιρα), Ριέρα (46΄ Φελίπε Λουίζ), Ισέκα (62΄ Μοσκέρα).

Σχετικές ειδήσεις