ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημοσιογράφος κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση από μασκότ - «Υποφέρουμε με ηλίθιους»

Δημοσιογράφος κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση από μασκότ - «Υποφέρουμε με ηλίθιους»
Instagram

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τη μασκότ της Ιντερνασιονάλ κατήγγειλε ότι έπεσε η δημοσιογράφος από την Βραζιλία, Γκιζέλε Κίμπελ.

Όπως έκανε γνωστό από τα προσωπικά της social media, η δημοσιογράφος έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση της Γκρέμιο με την Ιντερνασιονάλ, όμως, μετά το τέρμα που σημείωσε η τελευταία, η μασκότ, με το όνομα Saci, προσπάθησε έντονα να της δώσει φιλί.

«Δυστυχώς ο αγώνας κατέληξε σε σεξουαλική παρενόχληση από τη μασκότ προς εμένα. Άλλη μια μέρα γυναικών που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους στο ποδόσφαιρο και υποφέρουν με ηλίθιους που είναι εγκληματίες. Θα πάω μέχρι το τέλος για να μην περάσει καμία άλλη γυναίκα», έγραψε αρχικά στο Twitter.

Και συνέχισε, μετά την καταγγελία της στο αστυνομικό τμήμα, αναφορικά με τη συμπεριφορά της Saci, μια και ήταν «περίεργη από την αρχή». Μάλιστα, όπως τόνισε, αρχικά η μασκότ έκανε χειρονομίες, ενώ μετά το γκολ, την αγκάλιασε και της έσπρωξε το κεφάλι για την φιλήσει. «Μπορούσα να ακούσω τον κρότο του φιλιού και να νιώσω τον ιδρώτα του», ανέφερε.

Σχετικές ειδήσεις