ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά 3-3: Ματσάρα στην Αρκαδία!

Super League, Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά 3-3: Ματσάρα στην Αρκαδία!

Super League: Εκπληκτικό παιχνίδι στην Τρίπολη όπου Αστέρας και Κηφισιά ήρθαν ισόπαλοι 3-3, με τις δύο ομάδες να μην ικανοποιούνται απ’ το βαθμό – Πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

Αγώνας διαφήμιση του ποδοσφαίρου για την 25η «στροφή» της Super League. Στο «Θ. Κολοκοτρώνης», ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξένησε την Κηφισιά. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με το… αγγλικό 3-3. Απ’ το πρώτο μέρος το ματς είχε πέντε γκολ, αλλά ο ένας βαθμός που μοιράστηκαν δεν ικανοποίησε κανέναν.

Ο μεν Αστέρας χαιρετά την όποια ελπίδα για τα πλέι οφ με τη Λαμία και μαθηματικά να "κλειδώνει" την 6η θέση, ενώ η Κηφισιά δεν πήρε… ανάσα στην ουρά της βαθμολογίας.

Η συναρπαστική αναμέτρηση άρχισε με την Κηφισιά να κερδίζει πέναλτι στο 13’, με τον Τσιφτσή να το κάνει πάνω στον Σάντος. Ο Οζέγκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση ανοίγοντας το σκορ για το 0-1!

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 32’ με τον Μιριτέλο να ισοφαρίζει σε 1-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με τον Γιόβαντσιτς τέσσερα λεπτά αργότερα για το 1-2.

Ο Αστέρας έκανε ανατροπή πριν την ανάπαυλα. Ο Μιριτέλο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε στο 40’ σε 2-2. Για να έρθει ο Ρετζίς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να κάνει το 3-2 στο εκπληκτικό ματς της Τρίπολης!

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις, με την Κηφισιά από ένα σημείο και μετά να πιέζει. Ο Βαφέας στο 73’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με το βοηθό να σηκώνει τη σημαία ακυρώνοντας το γκολ. Όμως μετά από εξέταση της φάσης μέτρησε κανονικά κι έτσι το 3-3 ήταν γεγονός.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι κι έτσι το 3-3 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ο Αστέρας ανέβηκε στους 31 βαθμούς στην 7η θέση χωρίς πιθανότητες για κάτι παραπάνω και θα παίξει στα πλέι άουτ, ενώ η Κηφισιά πήγε στους 18 στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευάγγελος Μανούχος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αλάγκμπε, Σουρλής - Σολόα, Βαφέας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης (78΄ Άλβαρες), Γκος (46΄ Αλάγκμπε), Γιαμπλόνσκι (78΄ Σουρλής), Καλτσάς (67΄ Παλάσιος), Μπαρτόλο, Κρεσπί (78΄ Μάντζης), Μιριτέλο.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Βαφέας, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Γιόβαντσιτς (46΄ Σολόα), Κρισιούμα, Μενέντες (62΄ Τετέι), Κλωναρίδης, Οζέγκοβιτς.

*Οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης ύψωσαν πανό που έγραφε «Στείλε όταν φτάσεις. Τέμπη 28-2-23».