ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ατρόμητος-Λαμία 3-1: Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο

Super League, Ατρόμητος-Λαμία 3-1: Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο

Super League: Ο Ατρόμητος επικράτησε 3-1 της Λαμίας σε αγώνα που δεν είχε κανείς βαθμολογικό κίνητρο – Σημειώθηκαν άλλα τέσσερα γκολ που δε μέτρησαν, με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι.

Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τη Λαμία για την 25η αγωνιστική της Super League. Το ματς έχασε το βαθμολογικό του ενδιαφέρον πριν τη σέντρα του, καθώς με το αποτέλεσμα του Αστέρα Τρίπολης η ομάδα της Φθιώτιδας και μαθηματικά εξασφάλισε την 6η θέση. Παρά την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου όμως, παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο με τους γηπεδούχους να επικρατούν 3-1!

Το παιχνίδι είχε 4 γκολ που μέτρησαν κι άλλα τόσα που ακυρώθηκαν! Τα τρία ως οφσάιντ και το ένα για επιθετικό φάουλ. Παράλληλα ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιουμπιτάνα.

Έτσι μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο Ατρόμητος ανέβηκε στους 27 βαθμούς και είναι 8ος, με τη Λαμία να μένει στους 34 που της έχεις εξασφαλίσει την 6η θέση.

Το ματς άρχισε με τον Ατρόμητο να μπαίνει μπροστά στο σκορ με το… καλησπέρα. Στο 2ο λεπτό για την ακρίβεια, ο Γκονδάλεθ βρήκε τον Γιουμπιτάνα και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0! Η Λαμία αμέσως μετά το τέρμα των γηπεδούχων πήρε τα ηνία του ματς.

Στο 19’ ο Τσιλούλης έκανε ωραία ενέργεια, αλλά το σουτ που δοκίμασε βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσιντώτα. Οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να ισοφαρίσουν πάντως, με τον Μαρτίνεθ στο 26’ να κάνει εξαιρετική κάθετη στον Σλίβκα, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα για να κάνει το 1-1!

Η κεφαλιά του Βέργου που έβγαλε δύσκολα ο Κοσέλεφ και η επέμβαση του Τσιντώτα στο σουτ του Μαρτίνεθ, οδήγησαν το ματς στην ανάπαυλα των ημιχρόνων. Οι φιλοξενούμενοι στο 49’ σκόραραν, αλλά το τέρμα δε μέτρησε. Ο Καρλίτος σούταρε στο δοκάρι, με τον Μαρτίνεθ στη συνέχεια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Όμως το τέρμα δε μέτρησε καθώς ο σκόρερ υποδείχθηκε οφσάιντ.

Τελικά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ. Στο 61’ ο Βαλέντσια πήρε την πρώτη κεφαλιά με τον Κοσέλεφ να διώχνει, αλλά ο επερχόμενος Αντζιέλσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1!

Αμέσως μετά ήρθε κι άλλο γκολ για τον Ατρόμητο, όμως δε μέτρησε. Ο Βαλέντσια ήταν ο σκόρερ, όμως ήταν εκτός θέσης και υποδείχθηκε οφσάιντ με το 2-1 να παραμένει.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 69’. Ο Γιουμπιτάνα για πάτημα στον Τζανετόπουλο αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Όμως παρότι έμεινε με παίκτη λιγότερο, ο Ατρόμητος κατάφερε να γίνει και πιο απειλητικός στο χώρο.

Στο 78’ ο Κεσχρίντα σκόραρε αλλά υποδείχθηκε οφσάιντ κι έτσι το σκορ δεν άλλαξε. Όμως αυτό δε συνέβη τρία λεπτά μετά. Στο 81’ ο Αντζιέλσκι πέτυχε το 3-1, με το τέρμα να ακυρώνεται αρχικά. Η φάση όμως άλλαξε μετά από έλεγχο του VAR και τη διαπίστωση πως δεν υπάρχει οφσάιντ. Έτσι το γκολ μέτρησε κανονικά!

Η Λαμία απ’ την πλευρά της σκόραρε με τον Σλίβκα και αφού βρήκε την μπάλα κι ο Βαλέντσια, όμως κι εκεί μετά από έλεγχο της φάσης το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο, με τον Ατρόμητο να νικά τη Λαμία 3-1.

Διαιτητής: Ραφαήλ-Παναγιώτης Τσιάρας (Καβάλας)

Κίτρινες: 32’ Γιουμπιτάνα, 45’+3’ Τζαβέλλας, 74’ Ντε Μποκ – 45’+3’ Καρλίτος, 90’+3’ Μάλτσι

Αποβολές: 69’ Γιουμπιτάνα (2η κίτρινη)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου (73’ Ντε Μποκ), Κεσριντά, Γκονθάλεθ, Κούντε (89’ Βρακάς), Καμαρά (58’ Κουέν), Γιουμπιτάνα, Βέργος (58’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (89’ Έρλινγκμαρκ)

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεβ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντνεϊ, Νούνιες (65’ Νούνιες), Τζανδάρης, Σλίβκα, Καρλίτος (65’ Μάλτσι), Μαρτίνεθ (76’ Τόσιτς), Τσιλούλης (85’ Τσούκαλος).