ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων στο σπουδαίο ματς της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων στο σπουδαίο ματς της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός – Άρης: Δείτε τις επιλογές των Φατίχ Τερίμ και Άκη Μάντζιου στη σπουδαιότερη αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Με έξι αλλαγές στην ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αποψινή (21:00) αναμέτρηση με τον Άρη για την 25η αγωνιστική της Super League, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά.

Ο Φατίχ Τερίμ επαναφέρει κάτω από τα δοκάρια τον Ντραγκόφσκι, ενω προτίμησε το δίδυμο Ούγκο-Ακαϊντίν για το κέντρο της άμυνας, με τους Μλαντένοβιτς και Κώτσιρα αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα.

Νέα πρόσωπα στη μεσαία γραμμή οι Ζέκα, Τσέριν, όπως και ο Μπερνάρ στο ένα άκρο της επίθεσης. Ο Μπακασέτας συμπληρώνει την τριάδα του κέντρου, με τον Παλάσιος στα δεξιά της επίθεσης και τον Ιωαννίδη στην κορυφή.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν, Σπόραρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ, Βιλένα και Αράο.

Τέσσερα νέα πρόσωπα έχει η ενδεκάδα του Αρη. Στην άμυνα επιστρέφει ο Μοντόγια, ο οποίος έμεινε εκτός με τον Βόλο και παίζει αντί του Φεράρι. Ο Κουέστα παραμένει στο τέρμα, ο Οντουμπάτζο δεξιά και οι Μπράμπετς και Ρόουζ οι δυο κεντρικοί αμυντικοί.

Στη μεσαία γραμμή ο Άκης Μάντζιος επιστρέφει σε ένα σχήμα με τρία χαφ, αφήνοντας στον πάγκο τον Μάνου Γκαρθία αλλά και τον Βέλεθ για να πάρει ανάσες. Στα χαφ Ζουλ και Τζούρασεκ θα ξαναπαίξουν μετά από καιρό μαζί με τον Νταρίντα λίγο πιο μπροστά.

Στην επίθεση τη θέση του τιμωρημένου Σαβέριο θα πάρει ο Σαμόρα ενώ παραμένουν στην κορυφή ο Μορόν και στα δεξιά ο Σουλεϊμάνοφ.