ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – ΑΕΚ: Βασικός ο Λιούμπισιτς, εκτός ο Λιβάι Γκαρσία | Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League

Ρόμπερτ Λιούμπισιτς Άρης - ΑΕΚ
EUROKINISSI

Άρης – ΑΕΚ: Δείτε τις επιλογές του Άκη Μάντζιου και του Ματίας Αλμέιδα για το «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι της Super League.

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Άρη και θέλει το «διπλό» που θα της επιτρέψει να πάρει την πρώτη θέση στη regular season.

Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ενώ εκτός 20άδας έμειναν οι Λιβάι Γκαρσία, Μουκουντί και Πάολο Φερνάντες.

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο δεν είναι στο 100%, όπως φάνηκε και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με αποτέλεσμα να προτιμηθεί η προφύλαξή του. Όσον αφορά στον Καμερουνέζο αμυντικό προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (2/3), αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για να είναι έτοιμος, κάτι ανάλοφο ισχύει και στην περίπτωση του Ισπανού.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μάνταλος, Λιούμπιτσιτς, Άμραμπατ, Ελίασον, Πόνσε, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Αραούχο, Πινέδα, Πήλιος, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Πισάρο.

Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Φατόρε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ, Βερστράτε, Παναγίδης, Φετφατζίδης, Σαβέριο, Ανσαριφάρντ.

Σχετικές ειδήσεις