ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: «Δολοφονικό» μαρκάρισμα πήγε να τελειώσει την καριέρα του (video)

Λιονέλ Μέσι: «Δολοφονικό» μαρκάρισμα πήγε να τελειώσει την καριέρα του (video)
SCREENSHOT - VIDEO

Γλίτωσε από θαύμα ο Λιονέλ Μέσι σε μαρκάρισμα που... «έπαιρνε ζωές» από τον Λούκας ΜακΝότον, στον αγώνα της Νάσβιλ με την Ίντερ Μαϊάμι.

Να μείνει στην ιστορία για όλους τους λάθος λόγους κινδύνεψε ο άσος της Νάσβιλ, Λούκας ΜακΝότον στην αναμέτρηση με την Ίντερ Μαϊάμι.

Κι αυτό γιατί ο Καναδός λίγο έλειψε να βάλει τέλος στην τεράστια καριέρα του Λιονέλ Μέσι με ένα «δολοφονικό» μαρκάρισμα, κυρίως λόγω απροσεξίας.

Στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης για τους «16» του CONCACAF Champions Cup, ο Αργεντινός σούπερ σταρ προσπάθησε να κόψει μια πάσα του ΜακΝότον, αλλά ο παίκτης της Νάσβιλ έβαλε άτσαλα εν συνεχεία το πόδι του και βρήκε με δύναμη με τις τάπες το αριστερό καλάμι του Μέσι, με την εικόνα να είναι σοκαριστική.

Ο 35χρονος άσος της Ίντερ έπεσε σφαδάζοντας στο χορτάρι, αλλά ευτυχώς λίγο αργότερα σηκώθηκε και μάλιστα συνέχισε να αγωνίζεται βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στην ισοφάριση και στο τέλικο 2-2.

Ο Λιονέλ Μέσι διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή και του ζήτησε να αποβάλει τον αντίπαλό του, προς έκπληξη όλων, όμως, δεν το έκανε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, χάρη σε δύο υπέροχα γκολ του Καναδού εξτρέμ, Τζέϊκομπ Σάφελμπεργκ, όμως ο Λιονέλ Μέσι μείωσε στο 52ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ μετά από πάσα του Λουίς Σουάρες, ο οποίος στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Μπουσκέτς.

Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο Μαϊάμι, ενώ υπενθυμίζεται ότι η Ιντερ επικράτησε της Νάσβιλ στα πέναλτι και κατέκτησε το Λιγκ Καπ της περυσινής αγωνιστικής περιόδου.

Σχετικές ειδήσεις