ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βόμβα» Βέλιμιρ Ζάετς: «Αν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ περάσει τελικό, αυτός θα γίνει στην Τσεχία»

«Βόμβα» Βέλιμιρ Ζάετς: «Αν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ περάσει τελικό, αυτός θα γίνει στην Τσεχία»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σε περίπτωση που οι Κροάτες περάσουν στον τελικό του Conference League, ο αγώνας δε θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ως αρχηγός της αποστολής ταξίδεψε με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Θεσσαλονίκη, ο Βέλιμιρ Ζάετς. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού είναι εδώ και λίγες μέρες πρόεδρος της ομάδας απ’ την Κροατία. Επιστρέφει στην Ελλάδα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του Conference League.

Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ3, ο «Ζέκο» έριξε «βόμβα». Τονίζοντας πως σε περίπτωση που η Ντιναμό φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, τότε ο μεγάλος αγώνας δε θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια όπως έχει προγραμματιστεί, αλλά στην Τσεχία.

Ο λόγος προφανώς είναι η δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη έξω απ’ το γήπεδο της ΑΕΚ, στα σοβαρά επεισόδια που δημιούργησαν Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς έχουμε ένα αβαντάζ που πιστεύω πως θα κρατήσουμε, θα γίνει ένα ωραίο ματς», είπε για το ματς ο Ζάετς και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για τον τελικό στην OPAP Arena:

«Είναι καλή έδρα, μακάρι να παίξουμε εμείς στον τελικό. Αν θα παίξουμε εμείς που θα είναι δύσκολο γιατί μετά πρέπει να περάσεις αρκετούς αντιπάλους. Αν πάμε δεν μπορεί να παίξει η Ντίναμο στο γήπεδο της ΑΕΚ. Θα πάει στην Τσεχία».