ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Conference League - Αντίπαλος ΠΑΟΚ: «Σφαλιάρα» για την Μπριζ στο Βέλγιο, τραυματίστηκε ο Μινιολέ

Conference League - Αντίπαλος ΠΑΟΚ: «Σφαλιάρα» για την Μπριζ στο Βέλγιο, τραυματίστηκε ο Μινιολέ
AΠΕ - ΜΠΕ

Η Μπριζ, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League, ηττήθηκε στην έδρα της Σιντ Τρούιντεν κι έχασε με τραυματισμό τον βασικό της τερματοφύλακα.

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε την κανονική διάρκεια της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα Βελγίου η Μπριζ.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League, λίγες ημέρες μετά την πρόκριση επί της Μόλντε, έμεινε 18 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο στα playoffs που θα ακολουθήσουν.

Η Μπριζ προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Φεράν Τζουτγκλά, είχε την κυριαρχία στο μεγαλύτερος μέρος του αγώνα, αλλά δεν ήταν ψύχραιμη στην τελική προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και αφού αρχικά ισοφάρισαν με τον Κάβεχ Ζαχιρολεσλάμ στο 59', κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή.

Στο 81' ο Φατίχ Καγιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι, αλλά στο 85' ο Αμπουμπακαρί Κουατά με υπέροχη ενέργεια νίκησε τον Νορντίν Γιάκερς.

Ο τελευταίος είχε αντικαταστήσει τον Σιμόν Μινιολέ κάτω από τα δοκάρια στο 10ο λεπτό, λόγω τραυματισμού του διεθνή Βέλγου τερματοφύλακα, με τα ΜΜΕ της χώρας να εκφράζουν ανησυχία για το αν θα προλάβει τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως η Μπριζ είναι η ομάδα που θα κοντραριστεί ο Δικέφαλος του Βορρά για τα προημιτελικά πρώτα στο «Γιαν Μπρέιντελ» στις 11 Απριλίου και μία εβδομάδα αργότερα στην Τούμπα (18/4), με φόντο τους «4» του Conference League.

Η σύνθεση της Μπριζ: Μινιολέ (10' Γιάκερς), Σάμπε (86' Μπαρμπερά), Ορντονιές, Μέχελε, Μέιγερ, Ονιεντίκα, Βάνακεν, Βέτλεσεν (60' Νίλσεν), Σκόρας (86' Ταλμπί), Τζουτγκλά (60' Νούσα), Τιάγκο

Σχετικές ειδήσεις