ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός Εθνικής Ιταλίας ο Ατσέρμπι – Κατηγορείται για ρατσιστική συμπεριφορά

Εκτός Εθνικής Ιταλίας ο Ατσέρμπι – Κατηγορείται για ρατσιστική συμπεριφορά

Ο Χουάν Ζέσους της Νάπολι κατηγόρησε τον Ατσέρμπι για ρατσιστική συμπεριφορά στο Ίντερ-Νάπολι και η ιταλική Ομοσπονδία τον άφησε εκτός «Σκουάντρα Ατζούρα»!

Το Ίντερ-Νάπολι τελείωσε ισόπαλο, όμως το ματς έχει και συνέχεια. Όχι αγωνιστική φυσικά. Αρνητικός πρωταγωνιστής είναι ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι. Ο αμυντικός των «νερατζούρι» που κατηγορείται απ’ τον Χουάν Ζέσους των «παρτενοπέι» για ρατσιστική συμπεριφορά.

Μάλιστα η καταγγελία δεν έγινε μετά το παιχνίδι, αλλά κατά τη διάρκεια αυτού. Ο παίκτης της Νάπολι πήγε στο διαιτητή λίγο πριν τη μία ώρα αγώνα και τον ενημέρωσε πως ο αντίπαλός του τον αποκάλεσε «νέγρο».

Το θέμα πήρε έκταση όπως είναι λογικό και οι συνέπειες για τον Ατσέρμπι δεν άργησαν να έρθουν. Η Ίντερ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως ερευνά το περιστατικό για να δει αν θα τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή της. Η ιταλική Ομοσπονδία, απ’ την άλλη, έθεσε τον Ατσέρμπι εκτός Εθνικής ομάδας!

Έτσι ο στόπερ των «νερατζούρι» αποκλείστηκε απ’ την «Σκουάντρα Ατζούρα». Πάντως το θέμα μοιάζει να τελείωσε σε επίπεδο κόντρας ανάμεσα στους δύο παίκτες, καθώς ο Χουάν Ζέσους δήλωσε πως ο παίκτης της Ίντερ του ζήτησε συγγνώμη.