ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τρίτη σερί χρονιά κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Βουλγαρίας ο Ντεσπόντοφ

ΠΑΟΚ: Τρίτη σερί χρονιά κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Βουλγαρίας ο Ντεσπόντοφ

ΠΑΟΚ: Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ αναδείχθηκε και πάλι κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Βουλγαρίας, βράβευση που απολαμβάνει για τρίτη σερί χρονιά.

Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Βουλγαρίας, το… πήρε σπίτι του ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ. Ο άσος του ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πήρε το συγκεκριμένο βραβείο, ως ο κορυφαίος της πατρίδας του. Τις προηγούμενες ήταν εντός των συνόρων και αγωνιζόταν με τη Λουντογκόρετς.

Ο 27χρονος του «δικέφαλου» πήρε 317 ψήφους, αφήνοντας δεύτερο τον Ίλια Γκρούεφ της Λιντς και τον Ινάιλο Τσότσεφ της Λουντογκόρετς τρίτο.

«Είναι τεράστια τιμή για μένα να κερδίζω αυτό το βραβείο. Παράλληλα, είναι και μεγάλη ευθύνη γιατί με υποχρεώνει να συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Το κέρδισα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μια άνοδος στην απόδοσή μου», είπε ο Ντεσπόντοφ και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, την οικογένεια, την αρραβωνιαστικιά μου που με στηρίζουν σε καλές και κακές στιγμές. Τέλος, θέλω να τονίσω πως οποίος από τους τρεις μας το κέρδιζε, θα το άξιζε».

Ο Ντεσπόντοφ είναι και αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας.