ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα – Καζακστάν: Με Κουρμπέλη και Πέλκα η Εθνική – Η ενδεκάδα του Πογέτ

Ελλάδα – Καζακστάν: Με Κουρμπέλη και Πέλκα η Εθνική – Η ενδεκάδα του Πογέτ

Ελλάδα – Καζακστάν: Δείτε τις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για τον πρώτο «τελικό» πρόκρισης στο Euro 2024.

Η Ελλάδα υποδέχεται το Καζακστάν στην «OPAP Arena» στον πρώτο από τους δύο «τελικούς» που θα πρέπει να κερδίσει στο Path C των playoffs του Nations League, για να επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Ο Γκουστάβο Πογέτ επέλεξε τον Κουρμπέλη για να πλαισιώσει τους Μάνταλο και Μπακασέτα στο κέντρο, ενώ ο Πέλκας επιλέχθηκε για το ένα άκρο της επίθεσης, ενώ στο άλλο θα είναι ο Μασούρας. Στην κορυφή θα παίξει ο Φώτης Ιωαννίδης.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης, ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Πασχαλάκης, Διούδης, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Παυλίδης, Ρέτσος, Ρότα, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Τζόλης.

Η ώρα και το κανάλι

Ο ημιτελικός των playoffs του Nations League, ανάμεσα στην Ελλάδα και το Καζακστάν είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης (21/3). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά τόσο από τον ALPHA, όσο κι από το Novasports Prime. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του αγώνα και να βλέπετε τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.