ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κλάμα του Μπέκαμ όταν ο Μέσι αποφάσισε να πάει Μαϊάμι

Το κλάμα του Μπέκαμ όταν ο Μέσι αποφάσισε να πάει Μαϊάμι

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εκμυστηρεύτηκε στον Τζέιμς Κόρντεν την αντίδρασή του μόλις έμαθε πως ο Λιονέλ Μέσι δέχτηκε τελικά να υπογράψει στην ομάδα της Φλόριντα.

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, ήρθε να ταράξει τα νερά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ειδικά αναφορικά με την άνοδο του αθλήματος στις ΗΠΑ. Μια κίνηση που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και οι συνεργάτες του «έτρεχαν» για χρόνια. Κάτι που παραδέχτηκε ο ίδιος ο παλαίμαχος Άγγλος σούπερ σταρ.

Μιλώντας στο podcast του Τζέιμς Κόρντεν, ο Μπέκαμ αποκάλυψε πως αντέδρασε μόλις πληροφορήθηκε πως τελικά ο Μέσι δέχεται να αφήσει την Ευρώπη για να πάει στο Μαϊάμι. Τονίζοντας πως έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση και τη χαρά!

«Ήμουν στην Ιαπωνία μαζί με την Βικτόρια και ήταν 4-5 το πρωί, όταν το τηλέφωνο μου άρχισε να χτυπάει ασταμάτητα», ανέφερε ο Μπέκαμ και συνέχισε:

«Η Βικτόρια με σκούντησε και μου είπε να το κλείσω, όμως εγώ κοίταξα τα μηνύματα και είδα ότι ο Μέσι είχε αποφασίσει να υπογράψει στο Μαϊάμι. Έβαλα τα κλάματα γιατί είναι ο Λίο. Ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Τότε η Βικτόρια με ρώτησε γιατί κλαίω και αν πέθανε κάποιος».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ζήτησε απ’ τον συνεργάτη του να πάει στο αεροδρόμιο για να πειστεί πως υπέγραψαν τον Λιονέλ Μέσι κι όχι κάποιον αδερφό του!