ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεωργία - Ελλάδα: Το πρόγραμμα για τον τελικό πρόκρισης στο Euro 2024

Γεωργία - Ελλάδα: Το πρόγραμμα για τον τελικό πρόκρισης στο Euro 2024
Eurokinissi

Γεωργία - Ελλάδα: Το μεσημέρι της Κυριακής (24/03) θα αναχωρήσει η αποστολή της εθνικής ομάδας για την Τιφλίδα, ενόψει του τελικού του Path C για τα play offs του Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας έκανε το… χρέος της στο πρώτο ματς των ημιτελικών στα play offs του Nations League, μια και επιβλήθηκε 5-0 του Καζακστάν. Έτσι, το «συγκρότημα» του Γκουστάβο Πογέτ πήρε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του Path C, το οποίο δίνει την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στην Γερμανία.

Επόμενος και τελευταίος αντίπαλος είναι η Γεωργία, μετά τη νίκη της 2-0 επί του Λουξεμβούργου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο εθνικό στάδιο «Μπόρις Παϊχάτζε» στην Τιφλίδα, το απόγευμα της Τρίτης (26/03) στις 19:00.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, άπαντες στο «στρατόπεδο» της Εθνικής Ελλάδας κινούνται για τον τελικό των play offs του Nations League. Η προετοιμασία των διεθνών άρχισε το πρωί της Παρασκευής (22/03) στο Αθλητικό Κέντρο του Ατρόμητου, το οποίο θα φιλοξενήσει και τις επόμενες δύο προπονήσεις της «επίσημης αγαπημένης».

Το απόγευμα της Κυριακής (24/03) στις 15:15 η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος» θα αναχωρήσει για την Τιφλίδα και εκεί την Δευτέρα (25/03) θα γίνει η τελευταία προπόνηση, στο «Μπόρις Παϊχάτζε» στις 21:30, ενώ μία ώρα νωρίτερα, θα λάβει χώρα η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας:

Σάββατο 23 Μαρτίου
16:00 Προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ατρόμητου

Κυριακή 24 Μαρτίου
10:30 Προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ατρόμητου
15:15 Αναχώρηση της αποστολής για Τιφλίδα

Δευτέρα 25 Μαρτίου
20:30 Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ελλάδας στο «Μπόρις Παϊχάτζε»
21:30 Προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας στο «Μπόρις Παϊχάτζε»

Σχετικές ειδήσεις