ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Φιλική ισοπαλία με τη Β’ ομάδα, ενόψει ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - Παναθηναϊκός Β'
pao.gr

Παναθηναϊκός: Αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Β’ έδωσε το «τριφύλλι» στο «Γ. Καλαφάτης», το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1.

Ο Φατίχ Τερίμ ήθελε να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κι ως εκ τούτου το πρωί του Σαββάτου (23/3) δόθηκε φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β’.

Οι δύο ομάδες του «τριφυλλιού» αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού άνοιξε το σκορ στο 54′ με σουτ του Γερεμέγεφ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Βαλεντίν Μαντσίνι ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Αράο (35΄ Κώτσιρας), Ούγκο, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν (35΄ Μπερνάρ), Βιλένα, Τζούριτσιτς, Λημνιός (35΄Αϊτόρ), Μαντσίνι (35΄ Παλάσιος), Γερεμέγεφ.
Παναθηναϊκός Β΄: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (54΄ Λάμψιας), Μαρτίνης, Σιδεράς, Προδρομίτης, Καραμπάς, Αθανασακόπουλος, Β. Μαντσίνι, Κυριόπουλος (60΄ Χατζηιωάννου) , Φουρτάδο, Νταμπίζας (54΄ Λιούμης).

*Απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν, Ζέκα, Μλαντένοβιτς, Μπακασέτας και Ιωαννίδης ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι και Σένκεφελντ.

*Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη την προσεχή Δευτέρα το απόγευμα.

Πότε θα γίνει το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Να θυμίσουμε ότι μετά τη διακοπή ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (31/3). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί από την CosmoteTV, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και να βλέπετε τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις