ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

MLS: Τα «σπάνε» οι Έλληνες στο πρωτάθλημα του Μέσι - Γκολάρα νίκης ο Κατράνης

MLS: Τα «σπάνε» οι Έλληνες στο πρωτάθλημα του Μέσι - Γκολάρα νίκης ο Κατράνης

Ο Αλέξανδρος Κατράνης πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ στο ντεμπούτο του ως βασικός με τη Σολτ Λέικ στο πρωτάθλημα του MLS.

Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Αλέξανδρου Κατράνη στις ΗΠΑ και το MLS.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός με τη φανέλα της Σολτ Λέικ και κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με ένα εντυπωσιακό γκολ κόντρα στο Βανκούβερ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου έγινε αποδέκτης της μπάλας στα αριστερά της περιοχής λίγο πριν από το 75ο λεπτό και με ένα τρομερό σουτ με το αριστερό, κρέμασε τον τερματοφύλακα και άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Ο Κατράνης, μάλιστα, πέτυχε το νικητήριο γκολ, αφού το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα και έδωσε στη Σολτ Λέικ ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Βανκούβερ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Αλέξανδρος Κατράνης περιέγραψε στη συνέντευξη Τύπου τον τρόπο με τον οποίο πέτυχε αυτό το γκολ και τι σκεφτόταν για να στείλει την μπάλα σε εκείνο το σημείο.

«Είμαι χαρούμενος που στο πρώτο μου παιχνίδι ως βασικός μπόρεσα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τους τρεις πόντους. Όταν ζήτησα την μπάλα, σκέφτηκα ότι πρέπει να σουτάρω, ήμουν πολύ κοντά στο τέρμα. Η πάσα ήταν λίγο πιο πίσω, σκέφτηκα "είσαι πολύ κουρασμένος για να κάνεις το κοντρόλ", έτσι απλά σούταρα και... γκολ. Το πιο σημαντικό είναι ότι βοήθησα την ομάδα και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Πήραμε τρεις πόντους που αξίζαμε».

Για το αν του αρέσει να σκοράρει από αυτή την απόσταση: «Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω τόσα πολλά γκολ στην καριέρα μου, αλλά με το σύστημα και τον τρόπο που παίζουμε μπορώ να βρίσκομαι ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθάω την ομάδα να σκοράρει ή να δίνω καλές πάσες».

Για το ντεμπούτο του ως βασικός: «Πριν από το ματς σκεφτόμουν πώς θα ήταν μετά από τόσες εβδομάδες χωρίς πλήρες παιχνίδι, αλλά ένιωσα πολύ καλά, καλύτερα απ' ό,τι περιμένα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, επιστρέφουμε στη δουλειά, δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς».