ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ίντερ παίρνει πρωτάθλημα, ο ιδιοκτήτης της κινδυνεύει με χρεοκοπία

Η Ίντερ παίρνει πρωτάθλημα, ο ιδιοκτήτης της κινδυνεύει με χρεοκοπία

Άμεσος κίνδυνος για τον Στίβεν Ζανγκ, πρόεδρο της Ίντερ, ο οποίος αν μεταβεί στην Ιταλία θα συλληφθεί – Ποιος ο λόγος και γιατί ανησυχούν οι «νεραντζούρι».

Με… περίπατο η Ίντερ οδεύει προς την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ιταλίας. Οι «νεραντζούρι» θα πάρουν ίσως το ευκολότερο Σκουντέτο της ιστορίας τους, αλλά βρίσκονται σε μια διαδικασία μόνιμης ανησυχίας. Αιτία δεν είναι άλλη απ’ τον πρόεδρο της ομάδας, Στίβεν Ζανγκ.

Ο 32χρονος επιχειρηματίας που ηγείται της ομάδας του Μιλάνο, αν επιστρέψει στην Ιταλία θα συλληφθεί! Έτσι μένει μακριά απ’ τη χώρα. Αιτία είναι τα σοβαρά οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει. Για την ακρίβεια χρωστά 320.000.000 ευρώ στην China Construction Bank. Αυτή έχει κάνει απαιτητό το ποσό και της δίνεται το δικαίωμα να ζητήσει την οφειλή και μέσω Ιταλίας. Οπότε με το που πατήσει το πόδι του στη χώρα ο Ζανγκ, θα συλληφθεί.

Η συγκεκριμένη κατάσταση έχει φέρει τεράστια ανησυχία στους «νεραντζούρι». Ο πρόεδρος και κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Οι πάντες φοβούνται την οικονομική κατάρρευση που σαφώς θα επηρεάσει και θα φέρει τεράστια προβλήματα στην Ίντερ.