ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεωργία - Ελλάδα: Δάκρυα για τον αποκλεισμό στην Εθνική ομάδα - Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων

Γεωργία - Ελλάδα: Δάκρυα για τον αποκλεισμό στην Εθνική ομάδα - Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων

Γεωργία - Ελλάδα: Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε στα πέναλτι, με τους παίκτες της γαλανόλευκης να λυγίζουν μετά τον αποκλεισμό από το Euro 2024.

Το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του Euro 2024 της Γερμανίας έσβησε στην Τιφλίδ για την Εθνική Ελλάδας, η οποία ηττήθηκε με 4-2 τη διαδικασία των πέναλτι απ’ τη Γεωργία (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση) στον τελικό των Play Off κι αποκλείστηκε από την τελική φάση.

Στον αντίποδα, οι Γεωργιανοί για πρώτη φορά στην Ιστορία τους θα δώσουν το «παρών» στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης, μέσα σε αποθέωση απ’ τους 55.000 φιλάθλους της που κατέκλυσαν τη Boris «Paichadze Dinamo Arena».

Μοιραίοι για την Ελλάδα ήταν οι Μπακασέτας και Γιακουμάκης που αστόχησαν σε δύο πέναλτι, με τους Γεωργιανούς να δείχνουν μεγαλύτερη ψυχραιμία από την άσπρη βούλα και να παίρνουν την ιστορική πρόκριση.

Το κοντράστ συναισθημάτων μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν έντονο, με τους Γεωργιανούς φιλάθλους να μπαίνουν στο γήπεδο και να πανηγυρίζουν έξαλλα με τους παίκτες την επιτυχία τους.

Αντίθετα, οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας ήταν συντετριμμένοι, με κάποιους εξ αυτών να πέφτουν στο χορτάρι δακρυσμένοι, μην μπορώντας να χωνέψουν την ευκαιρία που χάθηκε, ενώ κάποιοι άλλοι ξέσπασαν σε κλάματα μέσα στα αποδυτήρια.

Σχετικές ειδήσεις