ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του - Πήγε στο δικαστήριο το πρωί

Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του - Πήγε στο δικαστήριο το πρωί
AΠΕ - ΜΠΕ

Ο Ντάνι Άλβες αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους και το γιόρτασε σε συνδυασμό με τα γενέθλια του πατέρα του. 

Μετά από 14 μήνες στην φυλακή Brians 2 της Βαρκελώνης για τον βιασμό νεαρής κοπέλας, ο Ντάνι Άλβες αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Ο Βραζιλιάνος, με απόφαση του δικαστηρίου, πλήρωσε εγγύηση ενος εκατομμυρίου ευρώ και αποφυλακίστηκε μέχρι την εκδίκαση της έφεσης για την ποινή 4,5 ετών που του επιβλήθηκε τον περασμένο μήνα για τη σεξουαλική επίθεση.

Στον Ντάνι Άλβες επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, καθώς παρέδωσε τα δύο διαβατήρια που έχει στην κατοχή του (ισπανικό και βραζιλιάνικο), ενώ κάθε εβδομάδα θα πρέπει να παρουσιάζεται στο δικαστήριο.

Μετά την αποφυλάκισή του ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στο σπίτι του στην Βαρκελώνη και εκεί δέχθηκε την επίσκεψη κάποιων φίλων του τις πρώτες ώρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία, την Τρίτη (26/3) διοργανώθηκε μια γιορτή, για τα γενέθλια του πατέρα του σε ένα εστιατόριο της πόλης και κατόπιν συνέχισαν στο σπίτι του Άλβες το πάρτι για την αποφυλάκισή του μέχρι τα ξημερώματα.

Πάντως, σήμερα ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο της Βαρκελώνης για πρώτη φορά, ώστε να τηρήσει τους όρους της αποφυλάκισης του.

Πέρασε νωρίς το πρωί την πόρτα των δικαστηρίων, συνοδευόμενος από την δικηγόρο του, για να πιστοποιήσει ότι παραμένει στη χώρα.

Σχετικές ειδήσεις