ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες για τη φυλακή: «Ο άνθρωπος κάνει το μέρος, όχι το μέρος τον άνθρωπο»

Ντάνι Άλβες για τη φυλακή: «Ο άνθρωπος κάνει το μέρος, όχι το μέρος τον άνθρωπο»

Απέφυγε να μιλήσει για την υπόθεση βιασμού ο Ντάνι Άλβες, στην πρώτη του δήλωση μετά την αποφυλάκισή του με εγγύηση.

Από τη στιγμή που ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη για βιασμό, δεν είχε βγει κουβέντα απ’ το στόμα του. Ο Βραζιλιάνος καταδικασμένος πλέον και έχοντας μείνει αρκετό καιρό στην φυλακή πριν πληρώσει 1 εκατ. ευρώ εγγύηση για να αποφυλακιστεί προσωρινά, έκανε την πρώτη του δήλωση.

Μιλώντας στο «El Periodico» αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε για την υπόθεση του βιασμού, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης. Το μόνο του σχόλιο αφορούσε την σημαντική περίοδο που πέρασε ήδη στη φυλακή, δείχνοντας πως προσαρμόστηκε σε αυτό το περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά είπε: «Το παιχνίδι που πρέπει να παίξω είναι στο δικαστήριο. Δεν έχω ιδέα πόσο θα κρατήσει η εκδίκαση της έφεσης. Όπου κι αν πάω επιβιώνω. Προσαρμόζομαι σε όλα γιατί για μένα δεν είναι το μέρος που κάνει τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος που κάνει το μέρος. Τώρα νιώθω ήρεμος, είμαι καλά».

Πρωτοβάθμια έχει καταδικαστεί ο Ντάνι Άλβες σε 4,5 χρόνια για σεξουαλική επίθεση στο τέλος του 2022 σε κλαμπ της Βαρκελώνης. Έμεινε στη φυλακή 14 μήνες, πριν τον περασμένο μήνα αποφασιστεί η προσωρινή απελευθέρωσή του όσο διαρκεί η εκδίκαση της έφεσης, έναντι εγγύησης 1 εκατ. ευρώ.