ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Conference League: Elite σφυρίζουν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στα προημιτελικά

Conference League: Elite σφυρίζουν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στα προημιτελικά
Eurokinissi

Conference League: Δύο διαιτητές από την κορυφαία κατηγορία της UEFA θα διευθύνουν τους δύο ελληνικούς προημιτελικούς, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Μπριζ, αντίστοιχα.

Την Πέμπτη (11/04) οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας στην κατηγορία θα πέσουν στη… μάχη των προημιτελικών του Conference League και η UEFA ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» της για να διαιτητεύσουν τα ματς και οι οποίοι προέρχονται από την Elite κατηγορία.

Αρχικά, το απόγευμα της Πέμπτης (11/04) στις 19:45 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον αγώνα θα σφυρίξει ο Σάντρο Σέρερ. Βοηθοί του Ελβετού ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Στεφάν Ντε Αλμέιδα και Μπεκίμ Ζογκάι, τέταρτος ορίστηκε ο Αλεσάντρο Ντούντιτς. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ, με βοηθό τον Ελβετό, Λιονέλ Τσουντί.

Ο Σάντρο Σέρερ θα βρεθεί για τρίτη φορά σε ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού, καθώς ήταν στην ήττα 2-1 από την Αταλάντα στην Ιταλία για τα play offs του Europa League, το Φεβρουάριο του 2022, ενώ μερικούς μήνες αργότερα, τον Αύγουστο του ίδιου έτους ήταν στην πρόκριση των Πειραιωτών από τον δεύτερο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού που κρίθηκε στα πέναλτι (4-2).

Παράλληλα, Elite διαιτητής θα σφυρίξει και το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπριζ. Οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τους Βέλγους στις 22:00 της Πέμπτης (11/04) στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» και «άρχων» θα είναι ο Ντάνιελ Ζίμπερτ από την Γερμανία.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα βρεθεί σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, μια και ήταν στην εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Γάνδης τον Μάρτιο του 2022 για τα προκριματικά του Conference League, πριν από μερικές εβδομάδες ήταν στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, όπου οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν 2-1 στην κανονική διάρκεια αλλά αποκλείστηκαν 6-5 στα πέναλτι, ενώ παράλληλα ήταν και στην ήττα 2-1 από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, τον Απρίλιο του 2023 για τα play offs.

Βοηθοί του Γερμανού ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του, Γιαν Ζαϊντέλ και Ράφαελ Φόλτιν. Τέταρτος ορίστηκε ο Σβεν Γιαμπλόνσκι, ενώ στον έλεγχο του VAR θα είναι ο Μάρκο Φριτς, ως επικεφαλής και ο Σέρεν Στορκς ως βοηθός.

Σχετικές ειδήσεις