ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άγρια επεισόδια στην Ουρουγουάη: Σκηνές ωμής βίας μεταξύ παικτών στο Ντεφενσόρ-Ρίβερ Πλέιτ (vid)

Άγρια επεισόδια στην Ουρουγουάη: Σκηνές ωμής βίας μεταξύ παικτών στο Ντεφενσόρ-Ρίβερ Πλέιτ (vid)

Απίστευτο ξύλο ανάμεσα σε παίκτες μετά το τέλος του ντέρμπι του Μοντεβιδέο ανάμεσα στη Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ και τη Ρίβερ Πλέιτ.

Bίαιο τέλος είχε ο αγώνας ανάμεσα στη Ντεφένσορ Σπόρτινγκ και τη Ρίβερ Πλέιτ στο στάδιο Λουίς Φραντζίνι στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση, αλλά δυστυχώς αυτή σημαδεύτηκε από θλιβερά και μεγάλης έκτασης επεισόδια μετά το τελευταίο σφύριγμα

Το ματς ήταν αρκετά τεταμένο κατά τη διάρκειά του. Λίγο πριν το τέλος ο Αλμέιδα της Ρίβερ έκανε δυνατό φάουλ στον Ντόσον. Στη συνέχεια, ο Οκτάβιο Ριβέρο, σκόρερ του νικητηρίου τέρματος, εκτέλεσε ένα φάουλ και έδιωξε την μπάλα μακριά. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γιονάταν Ιραθάμπαλ, αναστατώθηκε και κλώτσησε τον αντίπαλο, χωρίς να δοθεί συνέχεια.

Φαινόταν ότι όλα είχαν μείνει εκεί, αλλά μετά το τελευταίο σφύριγμα επικράτησε χαμός. Οι αντίπαλοι άρχισαν να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και οι Γκερέρο με τον Αλφόνσο ήρθαν στα χέρια. Ακολούθησαν κλωτσιές, μπουνιές, σφαλιάρες, τραβήγματα.

Όλοι έγιναν ένα κουβάρι, ποδοσφαιριστές, μέλη και των δύο προπονητικών επιτελείων. Υπήρχε κυνηγητό, χαστούκια και κόσμος στο χορτάρι.

Ο Ιγνάσιο Ιτουράλντε, προπονητής της Ρίβερ, έψαξε τον Γκερέρο, τον συγκράτησε και τον πήγε στα αποδυτήρια. Εκεί ένας υπάλληλος της Ντεφένσορ τσακώθηκε με την Αλμέιδα, ενώ οπαδοί προσπάθησαν να εισβάλλουν στον χώρο.

Δείτε βίντεο με τα άγρια επεισόδια:

Σχετικές ειδήσεις