ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων για τη ρεβάνς με Μπριζ

ΠΑΟΚ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων για τη ρεβάνς με Μπριζ
Eurokinissi

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους οπαδούς για περιστερά μεταπώλησης εισιτηρίων για τη ρεβάνς κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ εξέδωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για τα εν λόγω περιστατικά και ξεκαθαρίζει πως η συγκεκριμένη αγοραπωλησία είναι παράνομη, οι κάτοχοι που πούλησαν τα εισιτήριά τους θα αποκλειστούν δια βίου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων και μάλιστα σε αισχροκερδείς τιμές, μέσα από διάφορες πλατφόρμες στο διαδίκτυο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην αγοράζουν εισιτήρια από τα συγκεκριμένα site, καθώς η συγκεκριμένη συναλλαγή είναι παράνομη, αφού παραβιάζει τον ισχύοντα αθλητικό νόμο.

Οι κάτοχοι, που πούλησαν τα εισιτήριά τους μέσω της προαναφερθείσας διαδικασίας, θα αποκλειστούν διά βίου από το γήπεδο μας. Παράλληλα τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση της Ασφάλειας, η οποία θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αγάπη κάποιων φιλάθλων για την ομάδα τους, με στόχο το προσωπικό κέρδος.

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να λάβουν έγκυρο, ονομαστικό εισιτήριο για να έρθουν στο γήπεδο την Πέμπτη, καθώς αυτό που έχουν ήδη αγοράσει θα ακυρωθεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα δείξει καμία ανοχή σε ανάλογα περιστατικά και θα προχωρήσει σε κάθε δυνατή ενέργεια, προκειμένου να προστατεύσει τους φιλάθλους της».

Σχετικές ειδήσεις