ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Μάχες» παραμονής σε Πανθεσσαλικό, Καισαριανή και Αγρίνιο

Super League: «Μάχες» παραμονής σε Πανθεσσαλικό, Καισαριανή και Αγρίνιο
Eurokinissi

Super League: Φουντώνει η «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού από την πρώτη κατηγορία, με τους Βόλο, Κηφισιά και Παναιτωλικό να έχουν εντός έδρας «τελικούς».

Δύο «στροφές» απομένουν για την ολοκλήρωση των Play Outs της Super League και τρεις ομάδες μάχονται για την αποφυγή της προτελευταίας θέσης και κατ’ επέκταση του υποβιβασμού στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Ο λόγος γίνεται για τους Βόλο, Κηφισιά και Παναιτωλικό, οι οποίοι αναζητούν τους βαθμούς που θα τους κρατήσουν στην Super League. Αντίθετα, τα πλάνα του για τη Super League 2 κάνει ήδη ο ΠΑΣ Γιάννινα και απώλεσε και τις μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή.

Την 6η αγωνιστική των Play Outs οι τρεις ομάδες που προσπαθούν να αποφύγουν την προτελευταία θέση έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου (27/04) στις 20:00 στην Καισαριανή θα γίνει η αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας «καίγεται» για τη νίκη και συνάμα το «τρίποντο» καθώς αυτή τη στιγμή είναι στην προτελευταία θέση με 28 βαθμούς και είναι στο -1 από τον Βόλο και -2 από τον Παναιτωλικό.

Την ίδια ώρα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ομάδα της Μαγνησίας θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό. Τα «Λιοντάρια» έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και τη δεδομένη στιγμή είναι στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας με 35 βαθμούς και στο +1 από Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και ΟΦΗ.

Ακόμα, στις 20:00 (όλα τα ματς έχουν κοινή ώρα έναρξης) στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, ενώ το «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης θα υποδεχθεί την αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΟΦΗ, η οποία δεν έχει ισχυρό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των Play Outs

Σάββατο 27 Απριλίου

  • 20:00 Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ Novasports Prime
  • 20:00 Βόλος - Πανσερραϊκός Cosmote Sport 3HD
  • 20:00 Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα Cosmote Sport 2HD
  • 20:00 Παναιτωλικός - Ατρόμητος Cosmote Sport 4HD

Η βαθμολογία των Play Outs της Super League

  1. Πανσερραϊκός 35
  2. Αστέρας Τρίπολης 34
  3. Ατρόμητος 34
  4. ΟΦΗ 34
  5. Παναιτωλικός 30
  6. Βόλος 29
  7. Κηφισιά 28
  8. ΠΑΣ Γιάννινα 19

Σχετικές ειδήσεις