ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Super League
Intime News

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Δείτε τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Ματίας Αλμέιδα, για το ντέρμπι «Δικεφάλων», για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, σε ένα ντέρμπι που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην κούρσα του τίτλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους Τάισον και Ζίβκοβιτς για τη βασική ενδεκάδα, ενώ από την πλευρά του Ματίας Αλμέιδα επέλεξε ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με εκείνη στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά...

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Τόμας, ενώ στον πάγκο των γηπεδούχων θα είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Σάστρε, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης - Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί - Ελίασον, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα - Πόνσε, Αραούχο, ενώ στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» θα βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Φερνάντες.

Το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (28/4). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις