ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τετραήμερο ρεπό έδωσε στους παίκτες ο Τερίμ

Παναθηναϊκός: Τετραήμερο ρεπό έδωσε στους παίκτες ο Τερίμ
Intime

Παναθηναϊκός: Αρκετές ημέρες για να ξεκουραστούν θα έχουν μπροστά τους οι «πράσινοι».

Το βράδυ της Κυριακής (28/04) ο Παναθηναϊκός γνώρισε καταδικαστική ήττα 1-0 από τον Άρη στο «Απ. Νικολαΐδης». Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, έθεσε ουσιαστικά εκτός «μάχης» του πρωταθλήματος την ομάδα του «τριφυλλιού», με αποτέλεσμα να προκαλέσει έντονα παράπονα από τους οπαδούς.

Το κλίμα στις τάξεις των «πράσινων» μόνο ευχάριστο δεν μπορεί να χαρακτηριστικά, αφού υπάρχει ο κίνδυνος απώλειας μιας θέσης που οδηγεί στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της ερχόμενης σεζόν, ειδικά αν έρθει μία ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Άρη.

Πλέον, απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν στο πρωτάθλημα, όπου θα κρίνει την τελική θέση της αθηναϊκής ομάδας, αρχικά με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στο τέλος των play offs της Super League με τον Ολυμπιακό στο «Απ. Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η επόμενη υποχρέωση για τον Παναθηναϊκό είναι την Τετάρτη 15 Μαΐου για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και για τον λόγο αυτό, ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να δώσει τέσσερις ημέρες ρεπό στους παίκτες του. Μετά την προπόνηση της Μ. Πέμπτης (02/05), οι «πράσινοι» θα συγκεντρωθούν και πάλι την Τρίτη του Πάσχα (07/05).

Σχετικές ειδήσεις