ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Είμαστε εδώ με την αξία μας και γεμάτοι προσδοκίες»

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Είμαστε εδώ με την αξία μας και γεμάτοι προσδοκίες»
Eurokinissi

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» είναι γεμάτοι κίνητρα και έτοιμοι για να παίξουν το σημαντικό ματς στα ημιτελικά του Conference League, όπως τόνισε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον πρώτο αγώνα με τους «χωριάτες» και στάθηκε στην σημασία που έχει το εν λόγω ματς, αλλά και την προετοιμασία των Πειραιωτών.

Χαρακτηριστικά, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για:

Το εάν είναι προετοιμασμένος ο ίδιος και η ομάδα για την παρουσία της στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης: «Νομίζω πως μόλις φτάνει κάποιος σ' αυτό το γήπεδο δεν χρειάζεται τίποτα για να είναι γεμάτος κίνητρα και ετοιμότητα για να παίξει αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Νομίζω πως μετά από την πορεία που έχουμε κάνει, μας αξίζει να βρισκόμαστε εδώ και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Είμαστε εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες και μόλις μπαίνουμε στο γήπεδο καταλαβαίνουμε πως έχει έρθει η στιγμή να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε αυτό το παιχνίδι».

Το γεγονός πως η Άστον Βίλα δέχεται εύκολα γκολ: «Φυσικά έχουμε κάνει την προετοιμασία μας, όπως κάνουμε όταν παίζουμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Έχουμε δει βίντεο πως παίζει ο αντίπαλος. Ξέρουμε πως πρέπει να εκμεταλλευτούμε οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Γιατί αυτά τα ματς, όταν είσαι στον ημιτελικό, κρίνονται στη λεπτομέρεια. Είναι σημαντικό για μας να σκοράρουμε αύριο, παρ’ όλο που δεν μετρούν διαφορετικά τα εκτός έδρας ματς».

Τον Όλι Γουότκινς και το πως θα σταματήσουν το «αστέρι» της Άστον Βίλα, που κάνει μια πολύ καλή σεζόν: «Πρόκειται για έναν σημαντικό παίκτη, όμως, αύριο θα γίνει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Είναι ένα ευρωπαϊκό ματς. Για μας το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο. Βρισκόμαστε εδώ με μεγάλη επιθυμία να κερδίσουμε και ανυπομονούμε να δούμε ποιος θα σκοράρει πρώτος».

Το γκολ που είχε πετύχει με την Άρσεναλ που είναι ένα από τα πιο ιστορικά του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και αν σημαίνει κάτι για τον ίδιο η Αγγλία: «Αυτά είναι ωραία να τα θυμάσαι και δεν είναι εύκολο να τα αφήσεις πίσω σου. Ήταν μία ωραία στιγμή και αν η ομάδα μου με χρειάζεται και πρέπει να βάλω το γκολ της πρόκρισης θα ήθελα να το κάνω. Το σημαντικό είναι ότι όλοι είμαστε γεμάτοι προσδοκίες και να βοηθήσουμε την ομάδα μας για να πετύχει το στόχο της».

Σχετικές ειδήσεις