ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς Ιμπόρα και Γιόβετιτς οι «ερυθρόλευκοι» - Στην αποστολή ο Κίνι

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς Ιμπόρα και Γιόβετιτς οι «ερυθρόλευκοι» - Στην αποστολή ο Κίνι
Eurokinissi

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Οριστικά εκτός «μάχης» για το ντέρμπι της Τούμπας έμεινε ο Βιθέντε Ιμπόρα, όπως και ο Στέφαν Γιόβετιτς.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την ολιγοήμερη προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (12/05) στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των play offs της Super League.

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Άστον Βίλα και την εξασφάλιση του «εισιτηρίου» για τον τελικό του Europa Conference League, οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν για τη «Νύμφη του Θερμαϊκού», όπου το απόγευμα της Κυριακής (12/05) θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, αυτός είναι ο πρώτος… τελικός των Πειραιωτών στη «μάχη» του φετινού πρωταθλήματος, μια και το «συγκρότημα» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χρειάζεται μόνο τη νίκη και συνάμα το «τρίποντο», προκειμένου να έχει ελπίδες για τον τίτλο.

Ο Βάσκος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Κυριακής (12/05) στην οποία βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Αμπέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Μάρτινς, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Ναβάρο.

Εκτός πλάνων του Ίβηρα κόουτς τέθηκε ο Βιθέντε Ιμπόρα, ο οποίος αποκόμισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού από τη ρεβάνς της Πέμπτης (09/05) με την Άστον Βίλα, όπως και οι Ομάρ Ρίτσαρντς και Φρανσίσκο Ορτέγκα, που παραμένουν τραυματίες. Παράλληλα, εκτός έμειναν και οι Στέφαν Γιόβετιτς και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Σχετικές ειδήσεις