ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Conference League: Επικό! Το γήπεδο της ΑΕΚ έγινε «Ολυμπιακός OPAP Arena» στο GPS!

Τελικός Conference League: Επικό! Το γήπεδο της ΑΕΚ έγινε «Ολυμπιακός OPAP Arena» στο GPS!
Eurokinissi

Τελικός Conference League: Νέο… όνομα και «ιδιοκτήτη» πήρε το νεόκτιστο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μια και… ονομάστηκε «Ολυμπιακός OPAP Arena».

Το βράδυ της 29ης Μαΐου η Αθήνα θα βρίσκεται στο επίκεντρο της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, καθώς η «OPAP Arena» της Νέας Φιλαδέλφειας, το νεόκτιστο «σπίτι» της ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Τελικό Conference League, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα με φόντο το τρόπαιο της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η παρουσία των Πειραιωτών στον μεγάλο τελικό έχει σηκώσει μεγάλη κουβέντα, αναφορικά με την παρουσία χιλιάδων οπαδών τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, μια περιοχή με κυρίαρχο στοιχείο την ΑΕΚ, με την Αστυνομία να βρίσκεται επί… ποδός, με πολλές συσκέψεις και σχέδια για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Ωστόσο, η καζούρα των οπαδών των «ερυθρόλευκων» συνεχίζεται, μια και έπειτα από μαζική… απαίτησή τους, άλλαξε το όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ, στο GPS της Google και από «OPAP Arena» έγινε «Ολυμπιακός OPAP Arena».

Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση οπαδών της Ένωσης, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν αρνητικά σχόλια και αξιολογήσεις, με αποτέλεσμα, η εφαρμογή να κινείται άμεσα για την αντικατάσταση του ονόματος.

Ολυμπιακός OPAP Arena
Νέο... όνομα πήρε το γήπεδο της ΑΕΚ