ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οδομαχίες σώμα με σώμα πριν τον τελικό Κυπέλλου Αταλάντα - Γιουβέντους στην Ιταλία (vid)

Οδομαχίες σώμα με σώμα πριν τον τελικό Κυπέλλου Αταλάντα - Γιουβέντους στην Ιταλία (vid)
Screenshot

Οπαδοί της Γιουβέντους και της Αταλάντα πρωταγωνίστησαν σε άγρια επεισόδια σε αυτοκινητόδρομο κοντά στη Φλωρεντία πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Από σοβαρά επεισόδια έχει σημαδευτεί το pregame του τελικού Κυπέλλου Ιταλίας.

Χούλιγκανς της Γιουβέντους και της Αταλάντα επιδόθηκαν σε οδομαχίες σώμα με σώμα στον αυτοκινητόδρομο Α1 κοντά στη Φλωρεντία.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των δύο ομάδων κατευθύνονταν για τη Ρώμη, όπου το βράδυ της Τετάρτης (15/5, 22:00) διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας.

Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε στην περιοχή Arno Ovest της Φλωρεντίας, ενώ το δεύτερο και πιο σοβαρό κοντά στο Αρέτσο, με τους οπαδούς της Γιουβέντους και της Αταλάντα να ανταλλάσσουν πέτρες και καπνογόνα, ενώ κάποιοι πάλεψαν σώμα με σώμα χρησιμοποιώντας ρόπαλα.

Συνολικά, στα επεισόδια συμμετείχαν περίπου εκατό άτομα. Στο δεύτερο επεισόδιο που σημειώθηκε στον San Giovanni Valdarno, τα αυτοκίνητα και τα μίνι βαν των οπαδών της Αταλάντα διασταυρώθηκαν με οπαδούς της Γιουβέντους που έρχονταν από το Μιλάνο σε έναν χώρο στάθμευσης. Το επεισόδιο έληξε όταν έφτασε η αστυνομία.

Στις συγκρούσεις συμμετείχαν και οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που συνδέονται με τους οπαδούς της Αταλάντα.

Σχετικές ειδήσεις