ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!

Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!

Υπέροχη κίνηση απ’ τον Μάρκο Ρόις, με τον Γερμανό να κερνά μπύρα όλους τους φιλάθλους στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.

Το «δέσιμο» του Μάρκο Ρόις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι απίστευτο. Ο Γερμανός που υπήρξε ποδοσφαιριστής κορυφαίου επιπέδου επί σειρά ετών, δεν έδωσε σημασία στην ίδια την καριέρα του για να παίξει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο, αρκεί να μείνει στην Βεστφαλία και την ομάδα που αγαπά.

Στα 34 του χρόνια αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Για τελευταία φορά αγωνίστηκε στην έδρα της Ντόρτμουντ στο ματς με την Ντάρμσταντ. Ο άσος των Βεστφαλών γνώρισε την αποθέωση όπως ήταν λογικό. Όμως κι ο ίδιος είπε το δικό του «ευχαριστώ» με ξεχωριστό τρόπο.

Όσοι βρέθηκαν στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», έλαβαν ένα κέρασμα από τον Μάρκο Ρόις. Ο Γερμανός άσος κέρασε μπύρα όλους τους φιλάθλους που πήγαν στο γήπεδο! Με αυτό τον τρόπο θέλησε να πει «αντίο» στον κόσμο.

«Σας ευχαριστώ για όλα. Η αποχαιρετιστήρια μπύρα είναι από εμένα. Ο Μάρκο σας», ήταν το σημείωμα που υπήρχε για να διαβάζουν οι φίλαθλοι στα σημεία πώλησης μπύρας.