ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες της «μάχης» για τον τίτλο

Άρης – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες της «μάχης» για τον τίτλο

Άρης – ΠΑΟΚ: Οι επιλογές Μάντζιου και Λουτσέσκου για το σούπερ ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που ουσιαστικά θα καθορίσει το ποιος θα σηκώσει το πρωτάθλημα.

Η καρδιά της Super League χτυπά στο «Κλ. Βικελίδης». Εκεί ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι που καθορίζει ουσιαστικά τον φετινό πρωταθλητή. Με νίκη οι φιλοξενούμενοι κατακτούν τον τέταρτο τίτλο της ιστορίας τους, ενώ ο Άρης θέλει να κόψει βαθμούς απ’ τον μεγάλο του αντίπαλο για να του στερήσει το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα παίξει με την κλασική διάταξη και ενισχυμένο κέντρο, έχοντας εκεί τους Βερστράτε, Ζουλ και Νταρίντα. Κάτω απ’ τα δοκάρια ο Κουέστα, στην άμυνα δεξιά ο Οντουμπάτζο, αριστερά ο Μοντόγια, με τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς στόπερ. Στα «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής οι Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο, με τον Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, το σχήμα που επιλέγει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για να το 90λεπτο τίτλου, έχει τον Κοτάρσκι κάτω απ’ τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά ο Σάστρε και αριστερά ο Μπάμπα. Κεντζιόρα και Μιχαηλίδης οι στόπερ.

Σβαμπ και Μεϊτέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Τάισον, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς στην τριάδα πίσω απ’ τον φορ, που θα είναι ο Μπράντον Τόμας.