Τελικός Conference League: Απαγόρευση συναθροίσεων την ημέρα του αγώνα

Τελικός Conference League: Την Τετάρτη 29 Μαϊου όταν και θα γίνει ο μεγάλος αγώνας στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύει κάθε συνάθροιση και πορεία στην Αττική.
Τελικός Conference League: Απαγόρευση συναθροίσεων την ημέρα του αγώνα
2'

Τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Conference League, είναι δρακόντεια. Η Αθήνα την Τετάρτη 29 Μαϊου όταν και θα διεξαχθεί το Ολυμπιακός-Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα είναι σε συναγερμό. Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ένα ακόμη μέτρο, το οποίο αφορά την απαγόρευση συναθροίσεων.

Συγκεκριμένα, την ημέρα του αγώνα μέχρι και το πρωί της επομένης, απαγορεύονται οι υπαίθριες συναθροίσεις καθώς και οι πορείες σε όλο το νομό Αττικής!

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει πως με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση και κάθε είδους πορεία (πεζή, μηχανοκίνητη κ.λπ) από την 06:00 ώρα της 29/5 έως και την 06:00 της 30/5 στον Νομό Αττικής.

Από την απαγόρευση εξαιρούνται:

  • τα νησιά του Αργοσαρωνικού και
  • περιοχές στις οποίες έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση δραστηριοτήτων- εκδηλώσεων σχετικές με την εν λόγω διοργάνωση καθώς και προκαθορισμένα σημεία συγκεντρώσεων φιλάθλων, όπως αναφέρονται κάτωθι:

1,στο Σ.Ε.Φ. στον Πειραιά,

2,στο Ο.Α.Κ.Α. (πάρκινγκ 5) στο Μαρούσι,

3.Σταθμοί ΗΣΑΠ «Θησείο» και «Ειρήνη» στην Αθήνα,

4.Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Πλατεία Κοτζιά) στην Αθήνα,

5.Πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί (Θησείο) στην Αθήνα,

6.Πλατεία Κοραή, Πλατεία Παπανικολή (Μαρίνα Ζέας) και Πλατεία «Γεωργίου Γεννηματά» (Καμίνια, Πεζόδρομος Αμοργού και Αγ. Ελευθερίου) στον Πειραιά.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία: «η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ιδίως κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της ιδιοκτησίας και επαπειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, τόσο στις περιοχές πραγματοποίησης εκδηλώσεων - δραστηριοτήτων συναφών με τον εν λόγω αγώνα, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού Αττικής».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή