Παναθηναϊκός: «Καμία πρόταση, καμία πρόθεση πώλησης» - Ξεκάθαροι οι «πράσινοι» για Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Σε κατηγορηματική διάψευση ότι η Σπόρτινγκ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Φώτη Ιωαννίδη προχώρησαν οι «πράσινοι», υπογραμμίζοντας ξανά ότι δεν υπάρχει πρόθεση να πουληθεί ο παίκτης.

Φώτης Ιωαννίδης Παναθηναϊκός
Intime News
1'

Σε προχωρημένο στάδιο παρουσιάζεται στην ιβηρική χώρα η μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού.

Όπως ανέφεραν στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει καταθέσει επίσημα μεγάλη οικονομική πρόταση στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, αυτή φτάνει τα 18.000.000 ευρώ, με τα 16 να είναι εξασφαλισμένα και τα υπόλοιπα να αφορούν μπόνους επίτευξης στόχων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα που υπήρξε τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ κατέθεσε επίσημα μεγάλη οικονομική πρόταση, η οποία φτάνει τα 18.000.000 ευρώ. Μάλιστα, το ρεπορτάζ ήθελε τις συζητήσεις να ολοκληρώνονται θετικά τις επόμενες ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε όλα τα παραπάνω, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση από τους Πρωταθλητές Πορτογαλίας. Παράλληλα, από το «τριφύλλι» επανέλαβαν ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πωληθεί ο Φώτης Ιωαννίδης. «Δεν υπάρχει καμία πρόταση από τη Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη. Δεν υπάρχει πρόθεση για πώληση του», ανέφεραν χαρακτηριστικά από τον Παναθηναϊκό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή