Conference League: «Πέταξε» για Ελσίνκι ο Παναθηναϊκός

Conference League: Για τη Φινλανδία και το Ελσίνκι αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει της πρώτης «μάχης» με την Βίκινγκουρ.

Παναθηναϊκός
Για το Ελσίνκι "πέταξαν" οι "πράσινοι"
INTIME SPORTS

Το απόγευμα της Πέμπτης (13/02) ο Παναθηναϊκός του Ρουί Βιτόρια θα αντιμετωπίσει στο Ελσίνκι την Βίκινγκουρ από την Ισλανδία, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των play offs του Conference League, της ενδιάμεσης φάσης πριν τους «16» της διοργάνωσης.

Το πρωί της Τετάρτης (12/02) το «τριφύλλι» βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» όπου αναχώρησε για το Ελσίνκι, με τον Ρουί Βιτόρια να έχει πολλούς λόγους για να «πονοκεφαλιάζει», καθώς μετράει έξι απόντες.

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει το απόγευμα της Τετάρτης (12/02) την προετοιμασία του για την πρώτη «μάχη» με την Βίκινγκουρ, καθώς στις 18:00 θα προπονηθεί στο γήπεδο της Ελσίνκι, ενώ μία ώρα νωρίτερα, στις 17:00 θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Ρουί Βιτόρια και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή