ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2014: Πανηγύρισαν με τον τραυματισμό του Νεϊμάρ! (βίντεο)

Μουντιάλ 2014: Πανηγύρισαν με τον τραυματισμό του Νεϊμάρ! (βίντεο)

Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ σόκαρε τους φίλους της «σελεσάο» αλλά και όλου του ποδοσφαίρου, όμως κάποιοι φίλαθλοι της Αργεντινής έφτασαν στο σημείο να τον πανηγυρίσουν

Είναι γνωστό πως η αντιπαλότητα της Βραζιλίας και της Αργεντινής είναι μεγάλη εδώ και χρόνια, αυτή τη φορά όμως οι φίλοι της Αργεντινής το παράκαναν και έδειξαν πως η... καφρίλα δεν έχει πατρίδα.

Μετά τον τραυματισμό του Νεϊμάρ και το άκουσμα της είδησης πως χάνει το υπόλοιπο του Μουντιάλ της Βραζιλίας, τραγούδησαν σύνθημα κατά του επιθετικού της Μπαρτσελόνα, μετά την λήξη και την πρόκριση της Αργεντινής επί του Βελγίου (1-0).

Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποιοι από τους φίλους της «αλμπισελέστε» πανηγύρισαν στους δρόμους κρατώντας και υψώνοντας μία σπονδυλική στήλη από έναν σκελετό, υπονοώντας προφανώς το σημείο τραυματισμού του παίκτη (υπέστη σπονδυλικό κάταγμα).

Υπάρχει βέβαια και η άλλη όψη του νομίσματος (ευτυχώς), αφού κάποια λογικοί και «υγιείς» φίλαθλοι, έφτιαξαν πανό με το οποίο εξέφραζαν την συμπαράσταση τους στον Νεϊμάρ.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Ημιτελικοί: Τα δάκρυα του Νεϊμάρ (video+photos)

Κάμπελ: «Εξελίχθηκα και βελτιώθηκα στον Ολυμπιακό»