ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι: «Τίποτα δεν με παρηγορεί»

Μέσι: «Τίποτα δεν με παρηγορεί»

Ούτε η Χρυσή Μπάλα ούτε κανένα άλλο βραβείο δεν είναι αρκετό για τον Αργεντινό, που ήταν απαρηγόρητος μετά την απώλεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα και της «αλμπισελέστε» τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου παίκτη του Μουντιάλ μετά το τέλος του τελικού μεταξύ της Αργεντινής και της Γερμανίας (0-1).

Το βραβείο αυτό προκάλεσε αντιδράσεις, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν πως δεν ήταν άξιος για την Χρυσή Μπάλα. Πάντως ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε κουράγιο να το πανηγυρίσει όντας απαρηγόρητος μετά την απώλεια του τροπαίου.

«Τίποτα δεν μπορεί να με παρηγορήσει. Ούτε το βραβείο, ούτε κάτι άλλο. Ο στόχος μας ήταν να κατακτήσουμε το τρόπαιο και να το απολαύσουμε με όλους στην Αργεντινή. Μετά το παιχνίδι που κάναμε αξίζαμε κάτι παραπάνω και ήταν πολύ οδυνηρό που χάσαμε με αυτόν τον τρόπο.

Αν και είχαν την κατοχή της μπάλας, εμείς είχαμε πιο κλασσικές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Είχαμε τρεις καλές στιγμές, μία δική μου, μία του Ιγκουαΐν και μία του Παλάσιο» σχολίασε αρχικά ο Μέσι και στην συνέχεια προσέθεσε:

«Μετά από μακροχρόνιο διάστημα αποτυχίας μας να φτάσουμε μέχρι τα προημιτελικά, καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Κάτι είναι κι αυτό. Ακόμη κι έτσι όμως, αποχωρούμε απογοητευμένοι που δεν κατακτήσαμε το τρόπαιο, δεδομένης της εξέλιξης του τελικού. Αυτό μας αφήνει μια γεύση θυμού, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014 - Μίλερ: «Βάλε το Χρυσό Παπούτσι στο κ… σου» (video)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Τελικός: Η πρώτη κυρία του Μουντιάλ (photos)