ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2014: Γύρισαν σπίτι τους οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές

Μουντιάλ 2014: Γύρισαν σπίτι τους οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές

H αποστολή της εθνικής Γερμανίας προσγειώθηκε στο Βερολίνο, εκεί όπου ήδη έχουν μαζευτεί εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι των «πάντσερ»

Πρώτος από το αεροπλάνο κατέβηκε ο αρχηγός της εθνικής Γερμανίας Φίλιπ Λαμ, κρατώντας την κούπα και γνωρίζοντας την αποθέωση.

Εν τω μεταξύ ένα τεράστιο πάρτι στήθηκε στο κέντρο του Βερολίνου. Ο κόσμος διασκέδασε στους ρυθμούς της Γερμανίδας τραγουδίστριας, Έλεν Φίσερ ενώ η μπύρα έρεε άφθονη.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα, οι φίλαθλοι που συγκεντρώθηκαν στην Πύλη του Βραδεμβούργου για να χειροκροτήσουν τους θριαμβευτές ξεπέρασαν τους 500.000.

Οι Γερμανοί κατέκλυσαν κάθε γωνιά για να δουν να περνά από μπροστά τους το λεωφορείο που μεταφέρει τους τροπαιούχους.Οι παίκτες έπιβηβάστηκαν σε ένα ανοικτό λεωφορείο. Μαζί με τον κόσμο που τους αποθεώσε, τραγούδησαν και απόλαυσαν σαν μικρά παιδιά την υποδοχή. Στο καλωσόρισμα της Εθνικής θα παρευρέθη και ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Κλάους Βοβεράιτ.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι είναι η πρώτη φορά από την επανένωση της Γερμανίας, που η εθνική ομάδα γιόρτασε μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου.

Οι παίκτες κατέβηκαν από το λεωφορείο για να πάνε στην εξέδρα που είχε στηθεί.

Κάτω από τη σκηνή, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς επικρατούσε το απόλυτο πανδαιμόνιο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο gallery που ακολουθεί

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: Επιστρέφουν τα «Πάντσερ» -Δεν σταματά τις selfies ο Ποντόλσκι

Μουντιάλ 2014: Το όνειρο που έγινε εφιάλτης – Σκολάρι τέλος