Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί για Μπεργκ οι Σουηδοί

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί για Μπεργκ οι Σουηδοί

Τηλεοπτικό συνεργείο από τη Σουηδία βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να πάρει συνέντευξη από τον Μάρκους Μπεργκ

Σήμερα (29/10) το μεσημέρι βρέθηκε στο Κορωπί τηλεοπτικό συνεργείο από την Σουηδία προκειμένου να πάρει συνέντευξη από τον Μάρκους Μπεργκ. Πρόκειται για το κανάλι «SVT Sport», το αντίστοιχο σουηδικό κρατικό, με τα στιγμιότυπα να παίζουν αύριο στην prime time ζώνη τους.

Ο λόγος της επίσκεψης τους και το timing έχει να κάνει με την επικείμενη επάνοδο του Μάρκους Μπεργκ στη δράση, πιθανότατα στον αυριανό (30/10) αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. «Μακάρι να είναι υγιής και να επανέλθει και στην Εθνική, που θα τον χρειαστεί», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του ενός δημοσιογράφου που δείχνει ξεκάθαρα και το πόσο σημαντικός είναι για τους συμπατριώτες του ο στράικερ του Παναθηναϊκού.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για αρκετή ώρα και με τον Εμίρ Μπαϊράμι αλλά και με τον Βαλμίρ Μπερίσα. Τέλος, επειδή η συνέντευξη έγινε εκτός κτιρίου, για να έχουν «φυσικά» πλάνα οι Σουηδοί, παρατήρησαν και τους εντυπωσίασε ιδιαίτερα η τοποθεσία που βρίσκεται το προπονητικό κέντρο των «πράσινων», με τα βουνά και την βλάστηση.

Πηγή: onsports.gr