Αναστασιάδης: «Ήθελε προσπάθεια για να το χάσει ο Κλάους»

Αναστασιάδης: «Ήθελε προσπάθεια για να το χάσει ο Κλάους»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στάθηκε στην τεράστια ευκαιρία του Αθανασιάδη όταν και το σκορ ήταν στο ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΣ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο από τα παιδιά. Κάναμε αυτό που έπρεπε απλώς δεν βάζαμε την μπάλα στα δίχτυα», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια και ευκαιρίες. Δεχτήκαμε στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου γκολ, στη συνέχεια κάναμε ευκαιρίες αλλά μάλλον δεν... ήθελε. Δεν είμαι στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα, όσο για την προσπάθεια των παιδιών που δεν επιβραβεύτηκε. Αν και μετά την ήττα από την Καλαμαριά εξαρτιόμασταν από τα αποτελέσματα των άλλων. Μάλλον, όμως, ο ένας στόχος τελειώνει, δεν ξέρω αν θα... μας δώσει ακόμη μία ευκαιρία».

Για τους στόχους της ομάδας: «Το Κύπελλο είναι ένας στόχος τον οποίο δεν μπορείς να τον βάλεις στην άκρη. Εγώ πάντα, βέβαια, τον είχα ως τρίτο στόχο, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Δεν σημαίνει όμως επειδή είναι τρίτος στην ιεράρχηση θα τον παραμελήσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι (σ.σ. με την Καλαμαριά) κάναμε κάποιες αλλαγές που ήταν επιβεβλημένες. Κάποια στιγμή σας το έλεγα ότι είμαστε οριακά και όταν δεν έχεις καθαρό μυαλό, που αυτό εξαρτάται από την κούραση, τις εύκολες φάσεις τις κάνεις δύσκολες. Είμαι στεναχωρημένος γιατί σήμερα, παρά την προσπάθεια, δεν πήραμε τίποτα».

Για την εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του: «Αν βάλει το γκολ ο Αθανασιάδης εκεί, που θέλει προσπάθεια να την βγάλεις έξω, θα λέγαμε ότι έγινε ανατροπή. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε κάποια πράγματα, δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης. Πρέπει να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να δούμε τις αντοχές αυτών των παιδιών. Αυτό κάποια στιγμή το πληρώνεις, πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Δεν ήταν θέμα κούρασης σήμερα, είχαμε κάποιες φάσεις που έπρεπε να γίνουν γκολ».

Για τον Μάρτενς: «Ο Μάρτενς είχε τρεις τελικές, θα μπορούσε να βάλει γκολ στις φάσεις που είχε. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν έπαιξε, μην κολλάμε σε έναν παίκτη. Ξεκίνησε γιατί θέλαμε να είμαστε πιο δυνατοί στον αέρα, ξέραμε ότι θα είχαμε αρκετά στημένα. Κερδίσαμε αρκετά αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ έτσι».

Για τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Είναι ομάδα πειθαρχημένη και διαθέτει κάποια έμπειρα παιδιά όπως ο Μιχαήλ, ο Ντάσιος, που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ομάδας. Η διαφορά με εμάς σήμερα ήταν ότι τα παιδιά του ΠΑΣ ήταν πολύ άνετα, εμείς είχαμε και το βάρος του αποτελέσματος και όταν βρίσκεσαι και πίσω στο σκορ τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα».

Τέλος για την εξέλιξη του αγώνα: «Το θέμα είναι και το πως θα παίξει ο αντίπαλος. Σήμερα ο ΠΑΣ ήταν πολύ οργανωμένος και από την στιγμή που δεν βάζεις γκολ γρήγορα για να τον αναγκάσεις να βγει από το καβούκι του, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Εγώ θέλω τα αρνητικά να τα κάνω θετικά. Είναι βέβαια ένα αρνητικό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Πρέπει πάντως να ζήσουμε με αυτό και να προχωρήσουμε. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή».